Academia Credis

Performanțe deosebite pentru cursanții Academiei Credis

 

Suntem mândri că elevii noștri ne reprezintă cu succes în cadrul competițiilor internaționale de rețelistică. Atât în cadrul concursului AcadNet cât și în cadrul concursului Academy NetRiders, elevii care urmează cursuri de rețelistică în cadrul Academiei Credis au obținut rezultate deosebite.

Elevii Colegiului Național “Nichita Stănescu”din Ploiești, coordonați de doamna profesor Oana Ghionoiu, ce au urmat cursuri CCNA în programul Cisco al academiei noastre, au reușit să câștige multiple premii la concursul AcadNet:

  • Andrei-Madalin P. - premiul II
  • Cosmin Alexandru F. - premiul III
  • Alexandra-Georgiana I. - mentiune
  • Daniela Andreea D. - mentiune

Concursul Academy NetRiders este organizat pentru a oferi șansa elevilor înscriși la cursurile Cisco de a-și testa aptitudinile în mod practic. Printre beneficiile acestui concurs se numără și expunerea către posibilii angajatori, premii și experiența practică pe echipament tehnic. La etapa națională studenții Răzvan Ș.  și Daniela D. s-au calificat pentru faza internațională a concursului, unde vor reprezenta România și vor putea câștiga o excursie la sediul Cisco Systems din San Jose, California.

 

Îi felicităm și le mulțumim deoarece succesul lor este și mândria noastră!