Academia Credis
În această perioadă, toate cursurile noastre se desfășoară în format live virtual, cu instructor.

Cursuri Corporate

Descriere generala

Academia Credis poate oferi programe de instruire tuturor companiilor care doresc sa-si pregateasca angajatii in domeniul tehnologiei informatiei si retelelor de comunicatii bazate pe tehnologii Cisco.

Serviciile oferite includ traininguri pentru oricare din cursurile oferite si se pot derula  in sediul Academiei sau ale beneficiarului oriunde in tara.

Programul, durata si restul detaliilor vor fi stabilite de comun acord intre Academie si beneficiar.

Pentru trainingurile la sediul Academiei se poate opta si pentru servicii de cazare si masa.

Pentru orice cerere de cursuri va rugam sa ne contactati (vezi contact) mentionand ca se doreste un program de instruire pentru angajatii companiei dvs.

Portofoliu Clienti

In cei 13 ani de activitate Credis a pregatit numerosi angajati ai companiilor din Romania si in calitate de centru regional pentru curricula avansata Cisco –CCNP  a pregatit instructori provenind din academiile locale  din tarile din Centrul si Estul Europei.
>> Lista completa a clientilor nostri

Programul Cisco Learning Partner

Acest program se adreseaza tuturor companiilor care doresc programe complexe si complete de instruire a angajatiilor urmarind tehnologiile avansate Cisco (Unified Communications, Security, Routing and Switching, Mobility, Data Center, etc). Acest program vine in completarea programului academic si ofera o gama mult mai larga si mai variata de cursuri profesioniste care se finalizeaza cu certificate recunoscute international. Academia Credis colaboreaza cu Bittnet Systems – partener autorizat de catre Cisco pentru a derula aceste programe de instruire.

Pentru o lista completa a programelor de instruire va rugam sa contactati departamentul de vanzari al Bittnet Systems sales@bittnet.ro.