Academia Credis
În această perioadă, toate cursurile noastre se desfășoară în format live virtual, cu instructor.

ONG-uri

Educativa

Educativa este un grup de organizatii non-guvernamentale si companii private ce dezvolta si promoveaza impreuna proiecte si servicii ce ofera tinerilor romani oportunitati de dezvoltare.

Grupul Educativa si-a asumat initiativa de a contribui la dezvoltarea sistemului de educare si formare a tinerilor din Romania, fiind convinsi ca tinerii au dreptul sa fir mai bine informati despre oportuinitatile de dezvoltare personala care le sunt accesibile si ca reusita societatii romanesti depinde de existenta si activitatea unor indivizi cu personalitati si caractere puternice.

www.educativa.ro

ISIC Romania

ISIC Romania este brandul pe care ASYST - Association for the Support of Youth, Students and Teachers (Asociatia Pentru Sprijinirea Tinerilor, Studentilor si Profesorilor), il reprezinta si il promoveaza in Romania, detinand licenta nationala absoluta si exclusiva pentru administrarea proiectului cardurilor ISIC (International Student Identity Card), ITIC (International Teacher Identity Card) si IYTC (International Youth Travel Card).

ASYST a adoptat cardurile internationale ISIC, ITIC, IYTC ca legitimatii de membru. Membrii ASYST sunt astfel elevi, studenti, tineri sub 26 de ani si cadre didactice din toata lumea, posesori de carduri internationale ISIC, ITIC si IYTC.

Toti acestia beneficiaza de facilitatile unice create pe plan national de catre ASYST impreuna cu partenerii sai, precum si de facilitatile internationale create prin intermediul organizatiei mama, WYSE Travel Confederation.

Legitimatiile ISIC, ITIC IYTC sunt carduri internationale care ofera posesorilor facilitati si peste 40.000 de reduceri in peste 120 de tari din lumea intreaga, in toate domeniile de interes. Totodata sunt singurele legitimatii recunoscute de UNESCO si ofera posesorilor recunoasterea statutului de student, elev, tanar sub 26 de ani si profesor la nivel international.

Academia Credis s-a alaturat programului ISIC in Romania acordand in prezent urmatoarele facilitati posesorilor de carduri:

  • 10% reducere la primul curs;
  • 15% reducere la al doilea curs;
  • 20% reducere la al treilea curs;
  • 25% reducere la al patrulea curs;

Detalii suplimentare: www.isic-romania.ro
Reduceri Credis

 

IQool.ro

 
IQool.ro a luat nastere printr-un cumul de viziuni ale unor tineri studenti pasionati si devotati. In cei aproape 5 ani de activitate, prin articolele de calitate si subiectele abordate, IQool a câstigat notorietate si a devenit unul dintre site-urile pe care tinerii dornici de a tine pasul cu noile tendinte le acceseaza zilnic.
 
De ce IQool? Because cool is not enough! Publicatia, proiect al Asociatiei Tinerilor Bucuresteni, a luat nastere din distractie, dar pe parcurs s-a transformat intr-un proiect de suflet. In prezent, IQool imbina modalitati de petrecere a timpului liber, noutati in domenii precum IT, antreprenoriat, sport, moda, cu informatii culturale, studentesti si oportunitati de cariera.