Academia Credis
În această perioadă, toate cursurile noastre se desfășoară în format live virtual, cu instructor. #StaySafeAndKeepLearning

Beneficii Parteneri

Academia Credis se bucura de colaborarea cu o gama vasta de parteneri printre care: Universitati, Licee, Scoli, Organizatii Studentesti, ONG-uri sau grupuri Mass Media.

Programul CREDIS in scoli si licee care se deruleaza de mai bine de 8 ani, ofera liceelor posibilitatea de a desfasura cursuri Cisco pentru elevii lor. Suplimentar liceele si scolile partenere beneficiaza de suportul academiei si instructorilor, in vederea securizarii si administrarii retelei de calculatoare din cadrul liceului.

Filialele Credis ocupa un loc aparte, intrucat se urmareste extinderea numarului acestora in tara, astfel incat, tot mai multe persoane sa aiba acces cat mai rapid si efficient la cursurile Academiei Credis.

Toti acesti parteneri au anumite beneficii prin care Academia Credis doreste sa le multumeasca si sa-i rasplateasca, precum si sa-i incurajeze la astfel de colaborari si in viitor.

Beneficii parteneri:

  • Acces la platforma Netacad si la toate celalalte programe educationale ale Academiei Credis
  • Instruire gratuita pentru instructorii partenerilor
  • Asistenta educationala, financiara si contabila
  • Accesul la o gama larga de oferte promotionale si discount-uri (echipamente, carti, tabere, proiecte europene)
  • Posibilitatea de promovare pe site-ul www.academiacredis.ro si al partenerilor
  • Oportunitatea de a colabora pe baza unei relatii win-win la diferite proiecte si evenimente
  • Notorietatea de a colabora cu cea mai mare Academie Cisco din Europa si a doua din lume ca numar de studenti (am instruit peste 10000 de studenti in cei 15 ani de activitate)

Testimoniale parteneri