Academia Credis
În această perioadă, toate cursurile noastre se desfășoară în format live virtual, cu instructor.

Proiectul CREDIS în şcoli şi licee

CREDIS în şcoli şi licee este proiectul de asociere pe care Academia Credis îl propune Şcolilor Generale, Colegiilor Naţionale, Liceelor Teoretice şi Tehnice din Bucureşti şi întreaga ţară.

În prezent cursurile Academiei Credis pot fi urmate şi în judeţele:

În cadrul acestui parteneriat elevii şcolii sau liceului dumneavoastră beneficiază de acces la programul educaţional CISCO Netacad- cel mai amplu şi modern program de e-learning din domeniul tehnologiei şi comunicatiei din lume, precum şi de alte programe educaţionale cum sunt: PHP, Java, Photoshop CS5, Microsoft C#.

Programul îmbină noţiunile teoretice dobândite prin studiu individual şi prezenţa la cursuri cu activităţi multiple de laborator în care studenţii au ocazia să lucreze pe echipamente reale. Evaluarea acestora este una continuă şi se realizează prin teste susţinute online pe serverele cisco.netacad.net şi www.academiacredis.ro.

Absolvirea cursurilor pentru aceste programe educaţionale se finalizează prin obţinerea unei diplome academice oferită de Academia Credis în calitate de centru acreditat. Prin această diplomă se atestă dobândirea aptitudinilor şi cunoştinţelor necesare în vederea obţinerii certificatelor recunoscute internaţional în industria IT.

Programul de parteneriat între Academia Credis şi şcoli şi licee a luat fiinţă în anul 2004 prin alăturarea a 2 licee bucureştene. În prezent, ne mândrim cu 21 de licee bucureştene şi 67 de şcoli şi licee din ţară partenere, iar programul de parteneriat continuă să se extindă, ca urmare a scopului nostru educațional comun (al Academiei şi al şcolilor şi liceelor) de a oferi mai multe şanse tinerilor doritori să îşi dezvolte aptitudini IT sau să se pregătească pentru o viitoare carieră în domeniu. 

"Vă invit să vă alaturaţi acestui program educaţional pentru a oferi elevilor dumneavoastră o şansă în plus de reuşită în viaţă." (Mihai Logofatu - Manager Academia Credis)

Modul de alcătuire al claselor

Înscrierile la cursuri se realizează la începutul fiecărui semestru la profesorul coordonator din cadrul școlilor și liceelor partenere. În vederea înscrierii la cursuri este necesară o copie a cărții de identitate a cursantului.

Cursuri ce pot fi urmate în cadrul școlilor și liceelor partenere:

Cursurile și certificatele Cisco, Microsoft, PHP, Java, Adobe Photoshop sunt prioritare atât pentru angajatorii de pe plan local cât și pentru cei de pe plan international, iar șansa obținerii lor în cadrul unității de învățământ reprezintă primul pas în pregătirea viitorilor specialiști IT&C de pe piața muncii din România.

Sunt partener și pot să împărtășesc din experiența mea!

Cum mă alătur programului educațional Credis în școli și licee?

Pentru a deveni partener al Academiei CREDIS în cadrul acestui program este necesar ca:

  • unitatea dumneavoastră de învăţământ să dispună de un laborator echipat cu calculatoare conectate la internet, laborator ce poate fi folosit cel puţin 3 ore/săptămână (luni-duminică)
  • împreună să identificăm un profesor din cadrul unităţii dumneavoastră de învăţământ care să fie instruit și pregătit de către Academia Credis pentru a deveni instructor, conform normelor impuse de program.

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați!