Academia Credis

Java Advanced

Prezentarea Cursului

 Java reprezinta unul dintre cele mai folosite limbaje de programare ca urmare a portabilitatii si versatilitatii sale, putand fi aplicat in aproape orice domeniu, de la business la divertisment (jocuri) pe orice platforma.

La baza cursului de Java Advanced se afla cursul Cisco Fundamentals of Java Programming Language, lansat in colaborare cu Sun Microsystems- si prin acesta se urmareste pregatirea unor specialisti capabili sa creeze aplicatii de nivel corporate, folosind limbajul Java.

Prin cursul Java Advanced  ti se ofera o viziune de ansamblu asupra programarii orientata pe obiecte prin folosirea limbajului Java. Studentii vor invata principiile de baza ale programarii orientate pe obiecte, elementele de baza Java, sa creeze clase, obiecte si aplicatii in Java.

Suportul de curs este disponibil in limba engleza si se afla in format e-learning  Se recomanda cunoasterea limbii engleze la nivel mediu si intelegerea unor notiuni de baza legate de programare.

Cui se adreseaza?

Cursul se adreseaza studentilor care au absolvit cursul Java Basic sau acelor persoane care au cunostinte de baza Java si OOP si doresc sa si le extinda.

Persoanele care sunt la inceputul programarii Java le recomandam ca inaintea inceperii acestui curs sa urmeze mai intai cursul de Java Basic.

Competente dobandite

 • Folosirea claselor abstracte, interfetelor, polimorfismului
 • Crearea unei interfete grafice cu utilizatorul in Java
 • Folosirea colectiilor
 • Tratarea exceptiilor
 • Folosirea colectiilor de date
 • Programarea paralela in Java folosind clasa Thread
 • Persistenta datelor: lucrul cu fisiere, salvarea in baza de date

De ce sa urmezi cursul Java Advanced la Credis?

Pentru ca grupele sunt formate din 8 maxim 14 participanti. Asta inseamna ca instructorul va acorda mai mult timp fiecarui cursant.

Pentru ca fiecare cursant lucreaza cu propriul set de echipamente. Asta inseamna ca fiecare participant va avea la dispozitie toate echipamentele necesare desfasurarii activitatilor practice.

Printre beneficiile cursantilor se numara si:

 • Consultanta in cariera(in parteneriat cu Ava HR): suport in realizarea, prezentarea la interviu, negocierea contractului, etc.
 • Oportunitatea unui internship (in cadrul academiei sau al partenerilor acesteia)

Mod de desfasurare

La inscriere, fiecare cursat primeste un username si o parola pentru a accesa aplicatia Credis. Cu aceste credentiale, cursantul va avea acces la suportul de curs si toate materialele suplimentare, va sustine examene si se va programa la activitatile practice.
Suportul de curs este oferit de catre Cisco Netacad in format online si este disponibil cursantilor inca din momentul inscrierii.

Cursurile se desfasoara in grupe de 8-14 participanti, fiecare cursant beneficiind de un set de masini virtuale dedicate. Intalnirile tutoriale si activitatile practice se vor desfasura in limba romana.

Cursul Java Advanced are alocate 7 intalniri de cate 2 ore, urmate de o intalnire de intrebari si raspunsuri.

Absolvirea cursului se va face prin:

 • Promovarea unui examen final, care acopera toata materia. Acest examen poate fi sustinut de maxim 2 ori, doar de la sediul academiei
 • Promovarea unei probe practice, sustinuta la sediul academiei (notiunile teorectice si practice necesare promovarii vor fi prezentate si explicate de instructorii academiei in cadrul celor 7 laboratoare)

* Atat examenul final cat si proba practica au alocate intervale temporale separate, in plus fata de cele 7 laboratoare.

 

8 laboratoare a câte 2 ore

8-12 participanți

Persoane fizice:
900 Lei

Elevi, studenți și șomeri:
700 Lei

Persoane juridice:
1800 Lei