Academia Credis

Regulament Academie

Academia Credis este centru de training si formare profesionala in domeniul IT&C. In cadrul Academiei ai oportunitatea sa te specializezi intr-un domeniu aflat intr-o continua si permanenta dezvoltare alaturi de instructori certificati international pe sisteme si echipamente folosite in prezent in cadrul companiilor de profil.

Academia Credis este singura academie din Centrul si Estul Europei ce a fost premiata cu distinctia de "Extraordinary Contributions" pentru contributia sa la dezvoltarea si promovarea programului Cisco Networking Academy - program care acopera peste 163 de tari in intreaga lume. Totodata, Academia Credis a obtinut premiul de excelenta la Gala Premiilor RoCS 2010.

Academia Credis este membru in cadrul programelor educationale Cisco Networking Academy, Microsoft IT Academy Program, Juniper Education Services, C++ Institute. Pana in prezent, la cursurile organizate de Academia Credis au participat peste 10000 de cursanti la toate programele pe care academia le deruleaza.

Va rugam sa parcurgeti cu atentie urmatorii termeni si conditii care guverneaza activitatea noastra inainte de a va inscrie la cursurile Academiei Credis. Acest document cuprinde elemente din regulamentul intern al academiei si totodata explica modul de functionare a platformei de management al activitatii cursantului.

Termenii de utilizare sunt formulati in concordanta cu politica interna a academiei precum si cu legislatia romana in vigoare.

 • Prin preluarea datelor dvs. de contact, Academia isi rezerva dreptul de a va trimite prin e-mail informatii referitoare la orice aspecte legate de cursul dvs. precum si informatii privind diverse activitati extracurriculare desfasurate de academie in colaborare cu partenerii sai. In aceste conditii academia se obliga sa nu dezvaluie datele cu caracter personal unei terte parti fara acordul dvs. Academia Credis este operator de date cu caracter personal, inscrisa in registrul de evidenta al ANSPDCP cu numarul 16527.
 • Prin inscrierea dvs. in sistem primiti acces la: suportul de curs, materiale aditionale, sistemul de programare a activitatilor practice, forumuri de discutii si la toate celelalte servicii disponibile in sistem. Pe forumurile de discutii este strict interzisa folosirea injuriilor, publicarea de materiale care nu au legatura cu elemente din curs sau care ar putea aduce prejudicii unei terte parti. De asemenea, este interzisa publicarea in format tiparit sau electronic a oricaror elemente pe care le-ati putea gasi in cadrul sistemului, aceasta fiind proprietatea exclusiva a Academiei Credis si a partenerilor de training, orice abatere de la aceasta regula fiind pedepsita conform legii in vigoare privind drepturile de autor.
 • Academia nu se angajeaza sa:
  • protejeze niciun document pe care dvs. il faceti public pe forum;
  • raspunda in cazul in care dvs. faceti publice altor persoane datele dvs. de autentificare si vi se aduc anumite prejudicii.
 • Academia stabileste durata fiecarui curs de la 8 pana la 20 de saptamani in functie de nivelul de dificultate, de tipul de program si de alte criterii pentru mentinerea calitatii si se obliga ca la inscrierea cursantului sa ii comunice acestuia durata de desfasurare a cursului. Fiecare curs are un plan de studiu anexat la care dvs. aveti in permanenta acces si pe care trebuie sa il respectati. In aceasta perioada cursantul are obligatia sa parcurga documentatia, sa sustina examenele partiale, sa participle la laboratoare, sa sustina examenul final si proba practica. In cazul in care cursantul nu poate finaliza cursul in perioada stabilita din motive ce tin de academie, aceasta se obliga sa prelungeasca durata de desfasurare a cursului. Neprezentarea la examenul final si la proba practica, precum si neachitarea integrala a cursului pana la termenul limita, atrage dupa sine pierderea drepturilor asupra contravalorii achitate. Pentru a putea continua, cursantul trebuie sa achite o taxa de prelungire prin care isi extinde cu doua saptamani termenul de finalizare a clasei.
 • In cadrul fiercarui curs documentatia este disponibila online pe platforma vendorului de curs. Documentatia este disponibila in limba engleza si sunt necesare cunostinte de nivel mediu pentru a putea parcurge cursul. Prin inscrierea la cursuri, studentul isi exprima acordul asupra acestor termeni si se angajeaza sa aiba cunostintele necesare pentru a putea parcurge documentatia si a sustine examenele. Academia nu are obligatia de a pune la dispozitie cursul in format tiparit, si nu este responsabila de disponibilitatea sau corectitudinea materialelor de curs furnizate de vendor.  
 • Pentru fiecare din cursurile din oferta academiei, cursantul va trebui sa sustina un numar de examene partiale mai mic sau egal cu numarul de capitole din fiecare curs. Aceste examene se pot sustine din orice locatie iar academia are obligatia sa le mentina active pe toata durata cursului. Orice examen partial poate fi sustinut de maxim 3 ori, luandu-se in considerare numai ultimul punctaj obtinut. Cursul se finalizeaza printr-un examen teoretic si unul practic ce se sustin exclusiv la sediul academiei, cu cel mult doua incercari fiecare. Pentru a se considera promovat, un examen trebuie incheiat cu un punctaj de minim 75%.
 • In cadrul fiecarui curs la sediul academiei se desfasoara intre 4 si 9 activitati practice (laboratoare) care trateaza atat concepte teoretice cat si aspecte practice. Pe parcursul laboratoarelor, instructorul are dreptul sa excluda din activitate orice cursant cu comportament sau limbaj necorespunzatoare ce poate distrage atentia celorlalti cursanti si periclita bunul mers al laboratorului.
 • La finalizarea cursului, Academia se obliga sa emita diploma in format tiparit pe hartie cartonata. Aceasta va purta stampila academiei, semnatura instructorului si timbrul sec. Cursantul poate ridica diploma de la sediul Academiei dupa minim 7 zile de la finalizarea clasei.
 • Orice curs sau pachet de cursuri achizitionate de la Academia Credis se urmeaza in maxim 12 luni de la data emiterii facturii. Depasirea acestui interval atrage dupa sine pierderea drepturilor asupra contravalorii achitate.
 • In afara laboratoarelor cursantul are dreptul sa solicite ajutorul unui instructor in intervalul de activitate al academiei, exclusiv prin intermediul email-ului, pe toata durata desfasurarii cursului. De asemenea, HelpDesk-ul este pus la dispozitia cursantului prin telefon in timpul programul de lucru sau prin email - cu raspuns in cel mult 24 de ore, exceptie facand vacantele, perioadele de inactivitate anuntate si sarbatorile legale. Atat instructorul cat si Help Desk-ul pot elimina de la curs orice cursant care manifesta un comportament necorespunzator sau foloseste un limbaj necuviincios de maniera sa lezeze integritatea morala a celorlalte personane. Academia se obliga sa mentina un comportament si o atitudine profesionale fata de toti cursantii acesteia.
 • In cazul in care unul sau mai multe din drepturile dvs. au fost incalcate puteti trimite reclamatii si sesizari la managerul Academiei.