Academia Credis
În această perioadă, toate cursurile noastre se desfășoară în format live virtual, cu instructor.

Cisco Certified Network Associate Routing & Switching

CCNA 1 | CCNA 2 | CCNA 3

 

Prezentare generala

 

Cursurile din curriculum CCNA Versiunea 7.0 ii ajuta pe cursanti sa dezvolte o baza cuprinzatoare pentru proiectarea, securizarea, operarea si depanarea retelelor moderne de calculatoare, la scara, de la retelele de afaceri mici la retelele de intreprinderi, cu accent pe invatarea practica si abilitatile esentiale in cariera, precum rezolvarea problemelor si colaborare.

 

Pregatirea pentru o cariera in IT

 

La finalul modulelor CCNA, studentii acumuleaza experienta pratica fiind pregatiti pentru sustinerea examenului de certificare CCNA 200-301 si dobandesc abilitati pentru rolurile de nivel associate in industria IT.

 

Componentele de studiu

 

Noul pachet CCNA este format din 3 module:
 

1. Introduction to Networks (ITN)

2. Switching, Routing and Wireless Essentials (SRWE)

3. Enterprise Networking, Security and Automation (ENSA)

 

In plus, fata de predarea in clasa, studentii beneficiaza de laboratoare practice (hands-on), simulari in  Cisco Packet Tracer, activitati, resurse video si quizz-uri destinate consolidarii cunostintelor.

Cui se adreseaza CCNA v. 7.0?

Cursul se adreseaza tuturor celor interesati de o cariera in IT.

 

Prerequisites

Pentru pachetul CCNA 1-3 nu sunt necesare cunostinte avansate in domeniul IT. Recomandarea noastra este de a detine cunostinte minime in domeniu. In cazul in care esti nesigur de nivelul tau, inainte de inscrierea in cadrul CCNA, poti urma modulul IT Essentials

 

Recomandari ulterioare:

 

Dupa finalizarea pachetului CCNA poti urma module precum CCNP Enterprise Core, CCNA CyberOps, DevNet Associate, Phyton or Emerging Tech Workshops.