Academia Credis
În această perioadă, toate cursurile noastre se desfășoară în format live virtual, cu instructor. #StaySafeAndKeepLearning

Conditii de utilizare

1. Reguli generale

Regulile care urmeaza se aplica tuturor vizitatorilor sau utilizatorilor acestui site. Prin accesarea acestui site, utilizatorul este de acord cu acest termeni. Academia Cisco CREDIS ("Credis") isi rezerva dreptul de a modifica aceste reguli, la intervale de timp, dupa cum considera de cuviinta.
In cazul incalcarii acestor reguli, Credis isi rezerva dreptul de a actiona conform legilor in vigoare.

2. Licenta limitata

Credis autorizeaza orice utilizator sa foloseasca informatiile de pe acest site doar pentru scopuri non-comerciale. Nici o alta folosire a acestor informatii nu este autorizata. Luand in considerare acest lucru, orice copie a materialelor publicate pe acest site isi va pastra toate drepturile de copyright in aceeasi forma ca si originalul.

TOATE MATERIALELE DE PE ACEST SITE SUNT PROTEJATE PRIN COPYRIGHT. IN AFARA CONSIDERATIILOR PRIN CARE COPIEREA ESTE PERMISA, NICIO PARTE A ACESTUI SITE NU POATE FI REPRODUSA SUB NICI O FORMA, FARA PRIMIREA UNUI ACORD SCRIS DIN PARTEA CREDIS. VIZITATORII SAU UTILIZATORII NU AU VOIE SA MODIFICE, DISTRIBUIE, PUBLICE SAU TRANSMITA DOCUMENTE DIN ACESTE MATERIALE DE PE SITE PENTRU SCOPURI COMERCIALE SAU PUBLICE.

3. Compatibilitatea cu legislatia in vigoare

Accesul la acest site este reglat de toate legile aplicabile de pe teritoriul Romaniei sau chiar si de pe teritoriul de rezidenta al vizitatorilor, in cazul in care acesta nu este Romania.

4. Marci inregistrate

Marcile inregistrate si logo-urile de pe acest site sunt proprietatea Credis sau a altor terti. Utilizatorii nu pot folosi aceste marci inregistrate fara acordul prealabil al Credis sau al tertilor (descarca manualul de identitate vizuala aici)

5. Disclaimer

In ciuda eforturilor de a publica informatii veridice pe acest site, Credis nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea informatiilor. Credis isi rezerva dreptul de a schimba detaliile programelor si serviciilor sale in orice moment, fara un anunt prealabil.

TOATE INFORMATIILE DE PE ACEST SITE SUNT OFERITE FARA GARANTII DE NICI UN FEL, EXPRIMATE DIRECT SAU IMPLICITE. CREDIS SI PARTENERII SAI NEAGA ORICE GARANTIE. CREDIS SI PARTENERII SAI NU VOR FI RESPONSABILI PENTRU ORICE PREJUDICII INDIRECTE, SPECIALE SAU INCIDENTALE, REZULTATE DIN FOLOSIREA ACESTUI SITE.

6. Disclaimer – evenimente viitoare

Unele dintre informatiile de pe acest site pot contine afirmatii referitoare la evenimente viitoare. Dorim sa avertizam ca aceste afirmatii sunt doar predictii si ca evenimentele care au loc pot fi diferite.

7. Link-uri la alte site-uri

Acest site poate contine legaturi la alte pagini web. Accesul la acestea se face pe propriul risc, iar Credis nu isi asuma raspunderea pentru acuratetea sau increderea oricaror informatii, date, opinii, sfaturi sau afirmatii de pe aceste pagini. Credis ofera aceste legaturi pentru a usura accesul, iar acest lucru nu implica nicio responsabilitate.

8. Accesul la zone protejate prin parola

Accesul la zonele protejate ale site-ului este restrictionat pentru utilizatorii autorizati. Indivizii neautorizati care incearca sa acceseze aceste zone pot fi pedepsiti prin lege.