Academia Credis
În această perioadă, toate cursurile noastre se desfășoară în format live virtual, cu instructor.

Arta digitală - Adobe Photoshop

 
Cursul de Artă digitală se adresează tuturor copiilor care doresc să-și dezvolte aptitudinile, creativitatea și imaginația având posibilitatea de a-și transforma ideile în adevărate creații artistice utilizând cel mai cunoscut program de editat imagini digitale și anume Adobe Photoshop.

Prin activități practice se vor pune  bazele de utilizare a calculatorului reprezentând un prim pas pentru o carieră în domeniul Tehnologiei Informației învățând cum să-și organizeze folderele cu proiecte, cum să creeze, să șteargă și să salveze propriile fișierele.

Pe lângă aceste cunoștințe vor deprinde noțiunile de bază ale Photoshop-ului pe care le vor exersa în realizarea unor proiecte în urmă cărora vor fi capabili să  retușeze fotografia preferata astfel încât anumite elemente nedorite să dispară, să micșoreze imagini, să realizeze diverse materiale publicitare pregătite pentru tipărire (cărți de vizită, flyere, bannere, broșuri, logo-uri, colaje) cât și noțiuni de design pentru realizarea unei pagini web.

 

Cui se adresează?

Cursul se adresează tuturor copiilor care doresc să devină pe viitor designeri sau graficieni dar și tuturor celor care doresc să folosească cunoștințele acumulate la curs pentru realizarea proiectelor personale, cât și a celor primite la școală, fiind capabili să realizeze prezentări de calitate cu un design deosebit, într-un mod profesionist. 

 

Competențe dobândite

 Cursanții care finalizează acest curs vor fi capabili:

  • să decupeze un subiect din fundal
  • să combine mai multe imagini pentru a crea un colaj
  • să decupeze imaginile la dimensiunea dorită
  • să adauge umbre și contur textelor
  • să adauge text peste imagini
  • să elimine imprefectiunile unui portret
  • să schimbe culorile și contrastul imaginilor
  • să controleze selecțiile și layerele
  • să realizeze postere, flyere, bannere, cărți de vizită și alte materiale publicitare
  • să realizeze structură și design-ul unei pagini web

Exercițiile practice și temele pe care le vor primi pentru acasă îi vor ajuta să exerseze cunoștințele dobândite la curs în vederea realizării materialelor publicitare pentru mediul online și tipar dar și să dezvolte o gândire analitică și abilități complexe de rezolvare a problemelor.

 

De ce să urmezi cursul de Artă Digitală la Credis?

Pentru că grupele sunt formate din 6 maxim 15 participanți. Asta înseamnă că instructorul va acorda mai mult timp fiecărui cursant.

Pentru că fiecare cursant folosește propriul său computer unde își va stoca propriile creații, materialele primite la curs și exerciții rezolvate în clasă. 

Acest lucru înseamnă că fiecare participant va avea la dispoziție toate echipamentele necesare desfășurării activităților practice și la finalul cursului va putea beneficia de o arhivă cu tot ce a lucrat la curs.

 

Printre următoarele beneficii suplimentare:

      • Crearea unui portofoliu personal-materialele pe care le vor realiza în cadrul cursului vor fi printate la finalul acestuia pentru fiecare cursant în parte, urmărind astfel evoluția fiecăruia

      •  Fiecare cursant va primi o mapa cu principalii pași predați la fiecare curs, cu scopul de a-i ajuta pe viitor în realizarea propriilor proiecte.

 

Mod de desfășurare

Cursurile se desfășoară în grupe de 6-15 participanți, fiecare cursant beneficiind de un set de echipamente dedicate (computer, imprimantă, material curs).  

 

Absolvirea Cursului de Artă digitală se va face prin:  

      • Participarea la cele 8 cursuri de Artă digitată și realizarea tuturor proiectelor pentru acasă.

     

 

8 laboratoare a câte 2 ore

6-15 participanți

Pret:
400 Lei / Luna