Academia Credis
În această perioadă, toate cursurile noastre se desfășoară în format live virtual, cu instructor.

Cisco Certified Network Professional

CCNP SWITCH | CCNP ROUTE | CCNP TSHOOT

Descriere generala

Curriculum-ul de CCNP include trei module, care sunt concordante cu cele trei examene necesare pentru certificarea CCNP. Cursul este gandit ca o continuare a CCNA, adaugand configuratii de retelistica mai complexe si laboratoare de design si troubleshooting in aria rutarii si a switchingului. Curriculum-ul este destinat celor interesati sa isi continue studiile de CCNA si sa devina administratori pentru retele mari de calculatoare. Studentii care doresc sa urmeze acest curs trebuie sa fi urmat in prealabil CCNA.

Cui se adreseaza?

Acest curs este adresat celor care au deja cunostinte in domeniul retelelor de calculatoare, pe care doresc sa le specializeze si aprofundeze. Cei mai multi cursanti sunt administratori de retea cu experienta, ingineri de sistem sau chiar si studentii pasionati de domeniul retelisticii. Un factor important de luat in seama pentru acest curs este necesitatea de a fi absolvit toate cele patru semestre de CCNA inainte de inceperea oricarui curs de CCNP.

Structura

Cursul de CCNP este impartit in trei module:

Certificari recunoscute international

Exista o certificare individuala pentru fiecare din cele trei module (informatii individuale gasiti pe paginile dedicate acestora). Cele trei certificari alcatuiesc certificarea CCNP – Cisco Certified Networking Professional.