Academia Credis
În această perioadă, toate cursurile noastre se desfășoară în format live virtual, cu instructor.

Cursuri in regim Intensiv

Descriere serviciu

Cursurile in regim intensiv au program in fiecare zi, pe durata a doua saptamani (pentru cele mai multe cursuri). Pe parcursul acestei perioade cursantii participa la intalnirile tinute de catre instructorii acreditati ai Academiei noastre. Pentru fiecare curs se tin si activitatile practice prevazute in programa de curs.

Programul pentru fiecare clasa este stabilit in momentul formarii sale. De obicei, aceste cursuri se formeaza in timpul verii. In cazul existentei mai multor cereri se pot forma clase si in alte perioade.

Modul de desfasurare

Cursurile in regim intensiv se desfasoara pe parcursul unei perioade determinate, avand zilnic o intalnire de 3-4 ore. Pe parcursul fiecarei intalniri se discuta aspectele teoretice din curs, se parcurg activitatile practice si se sustin examenele online.

Cursurile teoretice sunt livrate online, in varianta prezentata de Cisco Systems. La inscriere cursantii Academiei primesc un cont pe portalul de studiu al cursurilor, prin care pot accesa documentatia, precum si materiale suplimentare de studiu.

De asemenea, cursurile Cisco beneficiaza de testare online, care se efectueaza de pe acelasi cont primit la inscriere. Fiecare curs are doua tipuri de examene: examenele partiale, care se sustin dupa fiecare capitol studiat, si examenul final, sustinut dupa parcurgerea integrala a cursurilor.

Toate cursurile si examenele sunt in limba engleza. Predarea are loc in limba romana.

Cui se adreseaza?

Cursul se adreseaza studentilor care:

  • Isi doresc sa termine foarte repede un curs de retele de calculatoare;
  • Doresc sa imbine rapiditatea cursului cu o calitatea ridicata, oferita de instructorii acreditati ai Academiei noastre si de cursurile teoretice oferite de Cisco Systems;
  • Doresc obtinerea rapida a unei certificari in domeniul retelelor de calculatoare;
  • Prefera un sistem de invatare bazat pe interactiunea continua instructor-cursant.

Avantaje

  • Timpul foarte scurt de terminare a unui curs (2 saptamani);
  • Beneficierea de asistenta permanenta a unui instructor acreditat pentru lamurirea aspectelor teoretice.

Cand se fac inscrierile

Clasele cu regim intensiv sunt anuntate pe site-ul Academiei, pe prima pagina, iar inscrierile pentru ele se pot face incepand cu doua saptamani inaintea inceperii lor.