Academia Credis
În această perioadă, toate cursurile noastre se desfășoară în format live virtual, cu instructor.

Cursuri in regim Standard

Descriere serviciu

Cursantilor li se pune la dispozitie intreaga documentatie, online, avand posibilitatea de a citi fiecare capitol cand doresc, de acasa sau din laboratoarele Academiei (in cazul in care nu au conexiune la Internet). In urma citirii fiecarui capitol cursantii sustin examenele partiale, tot online.

Fiecare curs are un numar de laboratoare obligatorii si optionale, care sunt programate periodic de instructori; orarul laboratoarelor aflandu-se pe aplicatia Credis. Cursantii au obligatia de a se prezenta la laboratoarele obligatorii ale cursului, inscriindu-se pe aplicatie in intervalele convenabile in care se sustine laboratorul dorit. De asemenea, cursantii trebuie sa termine un curs in maxim doua luni de la inscrierea lor; in caz contrar, pentru a putea continua cursul, se aplica o taxa de penalizare.

Mod de desfasurare

Cursantii acestor tip de cursuri vor studia documentatia teoretica online si vor participa la lectii practice si activitati teoretice la sediul Academiei. In general exista o intalnire de 2-3 ore pentru fiecare doua lectii teoretice parcurse.

Cursurile teoretice sunt livrate online, in varianta prezentata de Cisco Systems. La inscriere cursantii Academiei primesc un cont pe portalul de studiu al cursurilor, prin care pot accesa documentatia, precum si materiale suplimentare de studiu. De asemenea, cursurile Cisco beneficiaza de testare online, care se efectueaza de pe acelasi cont primit la inscriere. Fiecare curs are doua tipuri de examene: examenele partiale, care se sustin dupa fiecare capitol studiat, si examenul final, sustinut dupa parcurgerea integrala a cursurilor.

Intalnirile sunt programate de instructorii de curs, online, pe Aplicatia CREDIS la care cursantii primesc acces la inscriere. Programarile respecta programa de curs si au in general mai multe variante de zi/ora, pentru a oferi cursantilor posibilitatea de a alege un interval orar convenabil.

Toate cursurile si examenele sunt in limba engleza. Intalnirile de la sediul Academiei se tin in limba romana, de instructori acreditati.

Cui se adreseaza?

Cursul se adreseaza studentilor care:

  • Doresc cunostinte solide in domeniul retelelor de calculatoare;
  • Doresc un curs care sa imbine avantajele predarii cu flexibilitatea alegerii din mai multe posibilitati de participare la cursuri;
  • Doresc sa interactioneze des cu instructorii lor, atat la intalnirile programate cat si prin e-mail sau prin Aplicatia CREDIS;
  • Doresc o pregatire solida in vederea obtinerii unor certificari din domeniul retelelor de calculatoare.

Avantaje

  • Flexibilitatea studiului partii teoretice a cursurilor
  • Accesul la activitati practice elaborate care fundamenteaza cunostintele teoretice
  • Posibilitatea de a alege intre mai multe intervale a activitatilor practice care se sustin la Academie
  • Interactiunea permanenta cu instructorul de clasa in vederea clarificarii nelamuririlor

Cand se fac inscrierile

Inscrierile pentru clasele cu regim normal se fac oricand. Inscrierea intr-o clasa este conditionata de plata a minim jumatate din taxa de curs.