Academia Credis

Examene de certificare

Descriere serviciu

Incepand cu anul 2006 in cadrul Universitatii din Bucuresti Departamentul de Tehnologii functioneaza centrul de testare Pearson VUE care permite tuturor cursantilor, absolventi sau nu ai academiei Credis, sa sustina examene de certificare cu recunoastere international.

Conform parteneriatului global Cisco-Pearson VUE toate examenele de certificare Cisco se pot sustine doar in acest tip de centre de testare, nici o alta firma nefiind autorizata de catre Cisco sa sustina examene de certificare.

Pentru a sustine absolventii academiilor, Cisco ofera un voucher (discount) in valoare de 50% din pretul certificarii CCNA 640-802 tuturor cursantilor care promoveaza examenele academiei cu rezultate foarte bune*.

Mod de desfasurare

Pentru a putea sustine un examen de certificare este obligatoriu sa faceti o rezervare la adresa de e-mail: info@academiacredis.ro mentionand numele complet, examenul pe care doriti sa il sustineti (codul examenului) si 2 variante de programare (ziua si intervalul orar).

Cui se adreseaza?

Acest serviciu este adresat tuturor persoanelor care doresc sa obtina orice certificare Cisco, indiferent daca sunt absolventi ai academiei Credis.

Avantaje

  • Posibilitatea de a sustine examene de certificare la preturile la care sunt oferite de Pearson VUE, fara taxe aditionale;
  • Posiblitatea programarii unui examen de certificare in functie de nevoile proprii;
  • Posibilitatea obtinerii unor certificari recunoscute international, indispensabile intr-o cariera in domeniu.

Certificari Cisco recunoscute international

In sprijinul tuturor celor care vor sa isi construiasca o cariera in domeniul retelelor de comunicatii Cisco a creat Cisco Learning Network, un portal de comunicare cu resurse multiple legate de certificari, posibilitati de cariera, povesti de succes, job-urile viitorului, pareri si opinii ale studentilor precum si numeroase alte informatii in domeniu.

* Pentru a afla punctajul minim pentru a obtine voucherul de CCNA va rugam sa va adresati secretariatului academiei.