Academia Credis
În această perioadă, toate cursurile noastre se desfășoară în format live virtual, cu instructor.

Avantajele studiului la CREDIS

Best Learning Experience - Hands on Approach

O combinatie intre o platforma puternica e-learning, un program de studii bine structurat, un program obiectiv de evaluare, practica pe echipamente dedicate, instructori specializati si feed-back pentru imbunatatirea rezultatelor.

Experienta

In decursul celor 15 ani de activitate am pregatit peste 10000 de studenti.

Flexibilitate

Academia Credis ofera cursantilor posibilitatea de a parcurge partea teoretica in ritmul propriu, beneficiind tot timpul de suportul instructorilor institutiei; de asemenea, curriculum-ul este accesibil oricand si de oriunde, la fel ca si posibilitatea de testare on-line.

Echipamentele din dotare

Academia Credis dispune de toate echipamentele necesare pentru predarea cursurilor din oferta Cisco Networking Academy.

Inscriere si plata online

Inscrierea si plata online reprezinta un mare avantaj pentru cursantii Academiei Credis. Cursantii nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze pana la sediul academiei Credis si vor putea sa se inscrie online la cursuri. Mai mult, procesul de plata s-a eficientizat mult prin introducerea platii online, cursantii reusind nu doar sa se inscrie, ci si sa plateasca efectiv contravaloarea cursurilor la care s-au inscris.

Echipa de instructori acreditati

Instructorii Academiei Credis au obtinut acreditarile pentru cursurile predate in cadrul programului Networking Academy.