Academia Credis
În această perioadă, toate cursurile noastre se desfășoară în format live virtual, cu instructor. #StaySafeAndKeepLearning

Premii obtinute de academia CREDIS

Activitatea Academiei Credis  in acesti ani a fost apreciata pozitiv atat de catre Cisco cat si de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii. Dovada stau premiile pe care Credis le-a obtinut pentru dezvoltarea programului Cisco Networking Academy in Romania si pentru calitatea cursurilor pe care le tine, fapt confirmat si de numarul mare de studenti care trec pragul academiei anual.

Conform statisticilor Cisco, in luna septembrie 2009 la cursurile academiei Credis participau peste 3000 de studenti, fapt ce plaseaza Credis pentru al treilea an consecutiv pe prima pozitie la nivel european.

2010 – Premiul de Excelenta la Gala Premiilor ROCS 2010

Academia Credis a castigat Premiul de Excelenta la Gala Premiilor ROCS 2010, organizata de IDG Romania. Cea de-a 16-a editie a premiilor ROCS a avut loc in perioada 24-25 noimebrie la Hotelul Bucharest City.

In urma acestui eveniment, proiectul "CREDIS in scoli si licee" al Academiei Credis a castigat cea mai importanta distinctie acordata la categoria Educatie.

2009 – Credis. 10ani de success – Premiu de Excelenta pentru intreaga activitate.

Cu ocazia implinirii a 10 ani de activitate, sarbatoriti intr-un cadru festiv alaturi de invitati de marca din mediul public si privat din Romania si strainatate, Cisco a oferit un premiu de Excelenta pentru intreaga activitate Credis.

Premiul a fost inmanat de catre dl Markus Schwertel – directorul programului in regiunea Centru si Estul Europei si de catre dl Nicolai Sandu – directorul programului in Sud-Estul Europei.

2008 – Best Instructor in CEE

In octombrie 2008 instructorul Credis – Alexandru Ana a castigat competitia instructorilor in regiunea Centrul si Estul Europei.

Best Local Academy of the year 2007

La 10 ani de program Cisco Netacad in lume in cadrul unei conferinte organizate la Istanbul in octombrie 2007 Academia Credis a obtinut premiul 'Best Local academy of the year' in regiunea Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Rusia si fostele tari CIS, America Latina.

Acest premiu reprezinta cea mai importanta distinctie cu care poate fi recompensata o Academie pentru activitate. Premiul este cu atat mai important cu cat aceasta regiune cuprinde 4000 de academii din 130 de tari.

Extraordinary Contributions

Programul Cisco acopera peste 163 de tari din intreaga lume. Cisco a creat o comunitate virtuala Academy Netspace. Academia CREDIS a obtinut premiul pentru Extraordinary Contributions pentru intreaga contributie la dezvoltarea si promovarea programului Cisco, fiind singura Academie din Centrul si Estul Europei care a primit aceasta distinctie.

Premiul de Excelenta pentru intreaga activitate

Cu ocazia aniversarii a 10 ani de program Cisco in lume, Cisco Romania a premiat cele mai bune Academii care au participat la promovarea si dezvoltarea programului in acesti ani. Evenimentul s-a bucurat de prezenta Minstrului Educatiei - Domnul Cristian Adomnitei precum si a Directorului Cisco Romania - Bogdan Constantinescu.

Cu aceasta ocazie Academia Credis a primit Premiul de Excelenta pentru intreaga activitate.

Premiul pentru dezvoltarea programului Cisco - Proiectul CREDIS in scoli si licee

Unul dintre proiectele foarte importante ale Academiei CREDIS este parteneriatul dintre Academie si liceele care doresc sa ofere acces elevilor la cursurile programului Netacad. Aceasta initiativa a inceput in anul 2004 cand s-a inceput colaborarea cu un liceu din Bucuresti si numara astazi 20 de licee din Bucuresti care participa si incepand cu toamna anului 2007 programul s-a extins la nivel national.

Aceasta initiativa ofera o sansa foarte mare elevilor din licee de a invata curricula fundamentals a programului in cadrul scolii in care invata. Acest proiect unic in regiunea Centrul si Estul Europei a fost apreciat in mod deosebit de catre Cisco Romania care a premiat Academia Credis pentru proiectul CREDIS in scoli si licee.