Academia Credis
În această perioadă, toate cursurile noastre se desfășoară în format live virtual, cu instructor.

Ioan A. Goian

E-MAIL: ioan.goian@academiacredis.ro

Instructor, Operations Manager

 

Am urmat cursurile Academiei Credis în primii ani de facultate, la începutul anului 2009. Profesionalismul, dedicarea și energia instructorilor cu care am interacționat au constituit un element de noutate pentru mine, obișnuit cu disciplinele prăfuite ale sistemului educațional românesc.

A fost imediat evident pentru mine faptul că doream să fac parte dintr-o comunitate globală de instructori și să transmit mai departe cunoștințele acumulate. Cu ajutorul celor care mi-au fost instructori și mentori timp de 2 ani, mai târziu am fost acceptat în cadrul programului de internship pentru instructori derulat de Academia Credis.

În prezent dețin certificările internaționale Cisco Certified Network Associate (CCNA) și Cisco Certified Academy Instructor (CCAI), și predau cursuri din curriculumul CCNA Exploration în cadrul programului Cisco Networking Academy, precum și cursuri Linux Professional Institute.

Perfecționismul și spiritul de organizare m-au determinat să preiau rolul de Academy Success Lead și să mă ocup de managementul calității în Academie.

Colaborarea cu Bittnet Systems - în calitate de Trainer și Systems Engineer - mi-a oferit șansa de a contribui la proiecte importante de Routing & Switching, Security și Operating Systems.