Academia Credis
În această perioadă, toate cursurile noastre se desfășoară în format live virtual, cu instructor.

Mihai Dumitrașcu

E-MAIL: mihai.dumitrascu@academiacredis.ro

Instructor

 

Activitatea mea in cadrul Academiei Credis a inceput odata cu participarea la primele laboratoare Cisco. Eram un novice in domeniul networking-ului in adevaratul sens al cuvantului: nu prea stiam ce face un router sau un switch, cu atat mai putin sa inteleg care este “drumul” bitilor in Internet; deschideam un browser web si, miraculos, totul mergea.

Cursurile pe care le-am urmat aici, la Academia Credis, au facut ca nebuloasa care ma invaluia in ceea ce priveste retelistica sa se ridice incet, incet. Laboratoarele erau tinute intr-o ambianta placuta, unde notiunile si activitatile practice abundau din plin. Instructorii Credis raspundeau la orice intrebare sau nelamurire cu dedicare si profesionalism.  

Tot ei au fost cei care m-au ambitionat sa invat si sa imi exersez cunostiintele, iar acest lucru a dat roade in momentul in care mi s-a propus sa particip la un internship in cadrul Academiei. La sfarsitul acestui program, care s-a incheiat cu obtinerea certificarii CCNA, mi s-a propus sa devin instructor al Academiei, si am acceptat fara sa ezit.

Dezvoltarea mea in domeniu a continuat odata cu alegerea track-ului de specializare wireless, obtinand certificarea CCNA Wireless si devenind apoi Cisco Wireless Specialist. In paralel, am inceput colaborarea cu Bittnet Systems, colaborare care mi-a adus un plus de valoare prin implementarile pe care le-am realizat pentru diferiti clienti.

Pe viitor imi voi continua pregatirea in domeniul Wireless, si ma voi concentra si asupra tehnologiilor oferite de vendori ca Juniper sau HP.