Academia Credis
În această perioadă, toate cursurile noastre se desfășoară în format live virtual, cu instructor.

Mihai Logofătu

E-MAIL: mihai.logofatu@academiacredis.ro

Academy Manager

M-am alaturat academiei Credis in anul 1999 ca student la CCNA. In anul 2002 am obtinut prima data certificarea CCNA si apoi am devenit instructor al academiei. Din anul 2004 am devenit general manager al academiei Credis, pozitie pe care o detin si in prezent.

Conduc o echipa tanara si entuziasta formata din 20 de angajati full-time si aproximativ 50 de colaboratori externi. Cel mai mare succes al meu este construirea acestei echipe de instructori cu care am obtinut rezultate remarcabile. In anul 2007 Credis a obtinut cea mai inalta distinctie cu care poate fi recompensata o academie: Best Local Academy of the year - premiu care se ofera unei singure academii din regiunea Europa si pietele emergente (4000 de academii din 130 de tari). Credis este prima si singura academie din Romania care a obtinut acest premiu. In luna mai 2009, Credis a sarbatorit 10 ani de activitate incununati printr-un premiu de Excelenta pentru intreaga activitate acordat de catre Cisco.

De asemenea sunt presedintele Ronetacad (Asociatia Academiilor Cisco din Romania, proiect initiat alaturi de Cisco Romania si CATC- Universitatea Politehnica). In aceasta calitate am initiat si condus o serie de proiecte educationale cu scopul de a dezvolta legatura dintre mediul academic si mediul de business, proiecte prin care peste 100 de stundeti au obtinut certificari recunoscute international si mai mult de jumatate dintre acestia au fost angajati la parteneri Cisco din Romania.

Am parcurs un drum lung, cu multe obstacole dar si reusite si am invatat de la dvs, cursantii sa ne adaptam continuu la nevoile si cerintele tot mai diferite. Astazi cred ca Academia Credis este cea mai buna optiune pentru orice persoana doreste sa isi construiasca o cariera in domeniul comunicatiilor de date si voce. Ne propunem sa ne transformam continuu si sa oferim cea mai buna experienta de invatare cursantiilor nostri.