Academia Credis
În această perioadă, toate cursurile noastre se desfășoară în format live virtual, cu instructor.

Sorin Bogriceanu

E-MAIL: sorin.bogriceanu@academiacredis.ro

Instructor

 

Dupa terminarea facultatii, odata cu primele cautari ale unui job in domeniu, am inteles ca  voi avea nevoie de certificarea CCNA. In acest scop am urmat cursurile CCNA in cadrul Academiei Credis,  chiar in perioada Boot Camp-urilor din toamna anului 2009.

Dupa finalizarea acestor cursuri mi s-a oferit oportunitatea de a participa la un internship in cadrul Academiei Credis- oportunitate care mai tarziu ca urmare a rezultatelor obtinute  s-a concretizat cu angajarea mea ca instructor CCNA.

In iarna anului 2011 am obtinut certificarea CCAI- ceea ce imi permite sa deschid clase pentru formarea instructorilor din Networking Academy. 

Odata cu trecerea timpului am inceput o colaborare din ce in ce mai stransa cu compania  Bitnet Systems. Asa se face ca in prezent sunt implicat atat in partea academica- in calitate de instructor pentru cursurile CCNA 1-4 si CCNA Voice, cat si in partea de implementari- activitate pe care o desfasor in cadrul Bittnet Systems.

Despre colaborarea pe care o am cu Bittnet Systems  pot spune ca aceasta mi-a oferit pana acum ocazia de a contribui in cadrul unor proiecte importante din domeniul VoIP, Routing and Switching, precum si Data Center. 

Insa obtinerea certificarii CCSI  in primavara acestui an a deschis un nou capitol in colaborarea cu Bittnet Systems- ceea ce imi permite ca pe langa implementarile la care colaborez, sa sustin si cursuri oficiale Cisco Systems-  in regimul Learning Partner (Programul de training Business-2-Business). 

Pentru acest an mi-am propus  sa imi dedic atentia in continuare partii de CCNA,  cat si segmentelor VoIP si Data Center.