Academia Credis

 De Moș Nicolae, nu primești nuielușe ci reduceri la cursuri!

 

 
Luna decembrie este luna preferată a copiiilor, dar de ce să nu fie și a adulților? 
  
Luna aceasta, nu-l lasă pe Moș Nicolae să treacă fără să profiți de reducerile noastre. 
  
În perioada 5-7 decembrie achiziționează unul dintre cursurile noastre și beneficiezi de o reducere de 10%. 
  
Mai jos îți prezentăm cursurile participante în campania curentă: 

 

CCNA 1-4 Routing&Switching REMOTE

 
Îți dorești să urmezi cursurile CCNA dar programul sau locația nu îți permit să ajungi la sediul nostru? Nu-i nimic. Noi ne-am gândit și la tine și venim în întâmpinarea ta cu modulele de CCNA 1-4 în regim remote. 
Și nu îți face griji, ai aceleași beneficii pe care le-ai avea și într-o clasă cu prezența fizică în cadrul laboratoarelor. 
 
 

Arta Digitala - Adobe Photoshop

Știm cu toții că decembrie este luna cadourilor, ce-ar fi dacă i-ai face copilului tău un cadou de Moș Nicolae care i-ar folosi și pe viitor? 

 

Initiere in Software Testing

În cadrul cursului vei avea o primă interacțiune asupra profesiei de testare software, a importanței ei în cadrul procesului de software development, cât și a metodelor folosite în validarea produselor de testat. 

 

Operator Calculator Electronic si Retele - acreditat ANC

Pentru acest curs ai nevoie doar de cunoștințe  fundamentale în utilizarea calculatorului și motivația de a începe o carieră în operarea calculatoarelor și rețelelor.

AU MAI RAMAS DOAR 2 LOCURI!

 

Programare Web I

Acest curs oferă cunoștințele necesare pentru a proiecta și dezvolta pagini web, animații, stilizări deosebite folosind cele mai noi tehnologii din domeniul web: HTML5 și CSS3.

 

Juniper

Acest curs combină într-un mod plăcut partea teoretică cu activităţile practice din cadrul laboratoarelor, alocându-se un timp signifiant pentru experienţa hands-on din cadrul software-ului JUNOS.

 

Orarul claselor îl poti consulta aici