Academia Credis
În această perioadă, toate cursurile noastre se desfășoară în format live virtual, cu instructor. #StaySafeAndKeepLearning

 

CCNA Q&A Live Virtual

Pretul sesiunii 119 ron, redus de la 299 ron.

 

Prezentarea sesiunii

Sesiunea de CCNA Live Q&A se va desfasura pe parcursul a 4 ore, timp in care participantii vor avea posibilitatea de a obtine raspunsuri pentru intrebarile si situatiile practice intalnite in viata reala, la facultate, la job samd.
Vor fi acceptate orice fel de intrebari din sfera modulelor CCNA1, CCNA2 si CCNA3.

 

Competente dobandite


In urma participarii in cadrul acestei sesiuni de Q&A fiecare participant isi va imbogati cunostintele prin identificarea unor solutii atat la problemele si curiozitatile personale cat si prin intermediul experientelor colegilor. 

 

Cui se adreseaza?

  • Tuturor celor care fac sau au facut parte din grupele de CCNA1, CCNA2, CCNA3 si au intrebari referitor la aspecte pe care vor sa le inradacineze si mai bine.
  • Tuturor celor care lucreaza in retelistica si s-au lovit de situatii pratice pe care nu le-au putut gestiona la acel moment si au nevoie de indrumare pentru a sti sa le abordeze in viitor
  • Tuturor celor care nu lucreaza inca in domeniu dar se pregatesc pentru acest pas si vor sa invete din experientele practice ale colegilor de grupa.

 

Mod de desfasurare

Sesiunea va avea 4 ore si va fi dedicata tuturor participantilor iar inscrierile vor fi limitate la un numar de maxim 10 participanti incat sa ne asiguram ca intrebarile tuturor vor putea fi atacate si rezolvate.
Va fi impartita in 2 parti - in prima parte se va raspunde intrebarilor primite prin e-mail inainte de inceperea cursului iar in cea de-a doar parte, se vor adresa intrebari pe loc, se vor discuta curiozitatile si ideile de moment.
Sesiunea va fi live, interactiva, participantii vor putea discuta atat cu trainerul cat si cu colegii de grupa, incercand sa se implice in experientele celorlalti in vederea oferirii unei solutii.
Platforma in care va avea loc sesiunea va fi Webex iar participantii vor avea posibilitatea de a vorbi printr-un microfon activ sau de a scrie prin fereastra de chat atat in privat trainerului sau celorlalti colegi cat si general, mesajul fiid vizibil pentru intreaga grupa.

 

Avantajul acestei sesiuni este dat de faptul ca mai mult decat din intrebarile si curiozitatile proprii, fiecare participant va avea ocazia sa invete din experientele celorlalti participanti.

1 laborator de 4 ore

10 participanți

Persoane fizice:
119 Lei

Elevi, studenți și șomeri:
119 Lei

Persoane juridice:
238 Lei