Academia Credis
În această perioadă, toate cursurile noastre se desfășoară în format live virtual, cu instructor.

                                                                            

Pentru că tehnologia și copiii reprezintă viitorul nostru, încurajează-i pe cei mici să își dezvolte o pasiune pentru IT. 

Noi le suntem alături și îi îndrumăm în lumea minunată a tehnologiei, lume în care își vor dezvolta aptitudinile, creativitatea și imaginația, având posibilitatea de a-și transforma ideile în creații artistice. 

Arta Digitala-Adobe Photoshop precum și instrumentele pachetului Microsoft Office vor deveni jucăriile preferate ale copiilor dvs. 

Sprijină-i când sunt mici pentru a face diferența când vor fi mari! 

 

Prezentare Arta digitală  - Adobe Photoshop

Cursul de Artă digitală se adresează tuturor copiilor care doresc să-și dezvolte aptitudinile, creativitatea și imaginația având posibilitatea de a-și transforma ideile în adevărate creații artistice utilizând cel mai cunoscut program de editat imagini digitale și anume Adobe Photoshop.

Prin activități practice se vor pune  bazele de utilizare a calculatorului reprezentând un prim pas pentru o carieră în domeniul Tehnologiei Informației învățând cum să-și organizeze folderele cu proiecte, cum să creeze, să șteargă și să salveze propriile fișierele.

Pe lângă aceste cunoștințe vor deprinde noțiunile de bază ale Photoshop-ului pe care le vor exersa în realizarea unor proiecte în urmă cărora vor fi capabili să  retușeze fotografia preferata astfel încât anumite elemente nedorite să dispară, să micșoreze imagini, să realizeze diverse materiale publicitare pregătite pentru tipărire (cărți de vizită, flyere, bannere, broșuri, logo-uri, colaje) cât și noțiuni de design pentru realizarea unei pagini web.

 

Prezentare Microsoft Office

Cursurile din Pachetul Microsoft Office predate in cadrul Academiei Credis sunt: Microsoft Word, Microsoft Excel si Microsoft Power Point.

Toate aceste programe sunt indispensabile în utilizarea computerului.

Microsoft Word permite scrierea textelor, formatarea acestora utilizând mai multe opțiuni, adăugarea imaginilor și nu numai.

Microsoft Excel este o foaie de calcul care permite realizarea graficelor și calculelor bazate pe datele pe care utilizatorul le introduce.

Prin intermediul PowerPoint se pot realiza prezentări care pot conține desene, texte poze și alte opţiuni.