Academia Credis
În această perioadă, toate cursurile noastre se desfășoară în format live virtual, cu instructor.

6293A: Troubleshooting and Supporting Windows 7 in the Enterprise

Descriere scurtă a cursului

Acest curs este necesar în vederea pregătirii pentru examenul 70-685 din roadmap-ul de certificări Microsoft, validând cunoștințele și abilitățile de configurare si identificare a problemelor ce pot aparea in mediu Enterprise. In cadrul acestui curs se invata cum se configureaza si cum se identifica si rezolva diferitele situatii ce apar intr-un mediu de retea de tip Enterprise.  

Pentru a urma acest curs este recomandat să fi parcurs anterior cursul6292A-Installing and Configuring Windows 7 Client. Promovarea examenului 70-685 te califică pentru obținerea certificări Microsoft- MCITP: Enterprise Desktop Support Technician on Windows 7

Cui se adresează cursul?

Cursul este destinat in primul rand studentilor care au abilitati fundamentale de utilizare a calculatorului si doresc sa-si imbunatateasca cunostintele si abilitatile tehnice despre configurarea si solutionarea problemelor ce pot aparea in utilizarea sistemului de operare Windows 7. Acest curs este dedicat celor care urmaresc o cariera in domeniul IT si vor sa-si certifice cunostintele dobandite.

Competențele dobândite în urma finalizării acestui curs

Studeții care finalizează cursul 6293A: Troubleshooting and Supporting Windows 7 in the Enterprise, vor fi capabili:

•Să descrie procesul și metodologia pentru Desktop Support

•Să soluționeze probleme de pornire a sistemului de operare Windows7

•Să soluționeze probleme apărute la nivel de configurare GPO

•Să analizeze performanțele hardware ale PC-ului

•Să soluționeze probleme de conectare la rețea

•Să rezolve probleme de logon și acces la resurse

•Să găsească soluții pentru probleme de securitate legate EFS si BitLocker

•Să soluționeze probleme de funcționare a aplicatiilor sub Windows 7

 

De ce să urmezi acest curs în cadrul Academiei Credis?

Pentru că formăm grupuri mici (între 8-12 participanti) în vederea menținerii calității laboratoarelor- ceea ce permite instructorului să acorde mai mult timp fiecărui cursant în parte și să răspundă întrebărilor ce pot apărea pe parcursul cursului.

Pentru că fiecare cursant lucrează cu propriul set de echipamente. Asta înseamnă că fiecare participant are la dispoziția sa toate echipamentele necesare desfășurării activităților practice și acces individual la calculator.

Pentru că Academia Credis este singura academie din Europa ai cărei instructori dețin atât certificări profesionale Microsoft (MCSA, MCITP) cât si MCT (Microsoft Certified Trainer). Experiența practică acumulată de instructori în cadrul colaborării cu Bittnet Systems aduce un plus de valoare laboratoarelor prin simularea unor cazuri reale.

Modul de desfășurare

La înscriere, fiecare cursat primește un username și o parola pentru a accesa aplicația Credis. Cu aceste credențiale, cursantul are acces la suportul de curs și la toate materialele suplimentare, își poate susține examenele și se programează la activitățile practice. Suportul de curs este oferit de către Microsoft IT Academy Program în format online și este disponibil cursanților încă din momentul înscrierii.

Cursurile se desfășoară în grupe de 8-12 participanți, fiecare cursant beneficiind de un set de mașini virtuale dedicate. Întâlnirile tutoriale și activitățile practice se desfăsoară în limba română, cu materiale de curs în limba engleză și sunt susținute de către instructori autorizați Microsoft. Durata unui laborator este de aproximativ 3h.

Studenții înscriși au posibilitatea schimbării perioadei de desfășurare a cursurilor de comun acord cu instructorul de curs.

Academia Credis își rezervă dreptul de a schimba perioada de desfășurare a cursurilor în situații excepționale. În cazul în care perioada de desfășurare a cursurilor este schimbată la decizia Academiei Credis, studenții vor fi anunțați cu minim 2 zile înainte.

 

Clasa va fi programată în momentul în care se va atinge numărul minim de 8 participanți la curs.

Structura cursului:

Capitolul 1: Implementing a Troubleshooting Methodology

Capitolul 2: Troubleshooting Startup Issues

Capitolul 3: Using Group Policy to Centralize Configuration

Capitolul 4: Troubleshooting Hardware Device, Device Driver, and Performance Issues

Capitolul 5: Troubleshooting Network Connectivity Issues

Capitolul 6: Troubleshooting Remote Connectivity Issues

Capitolul 7: Troubleshooting Logon and Resource Access Issues

Capitolul 8: Troubleshooting Security Issues

Capitolul 9: Troubleshooting Operating System and Application Issues

Este bine de știut că pentru fiecare capitol de mai sus trebuie alocate 4 ore de studiu individual.

Activitatea finală de evaluare

Absolvirea cursului se realizează prin promovarea unui examen final ce acoperă întreaga materie din curs. Acest examen se accesază online si poate fi susținut de maxim 3 ori. În urma promovării examenului vei primi diploma ce atestă participarea ta la curs.

8 laboratoare a câte 3 ore

8-12 participanți

Persoane fizice:
600 Lei

Elevi, studenți și șomeri:
500 Lei

Persoane juridice:
1200 Lei